Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 195

22/05/2015
June chanteert Véronique om te vermijden dat ze zich gaat bezighouden met de Foodbar. Ze zadelt haar ook op met een zwaar dossier. Véronique besluit om op Vero Bello te blijven overnachten......
  • June chanteert Véronique om te vermijden dat ze zich gaat bezighouden met de Foodbar. Ze zadelt haar ook op met een zwaar dossier. Véronique besluit om op Vero Bello te blijven overnachten. Gunther en Rudi bekijken elkaars ontwerpen.

  • Delphine komt oog in oog te staan met Louise. Rudi geeft het atelier bij Fashion een make-over. Het geheim dat Mieke en Leen met zich meedragen begint steeds zwaarder te wegen. Cédric en Louise trekken ten strijde tegen Galmego.

  • Delphine raapt al haar moed bij elkaar om een belangrijke stap te zetten. Tussen Mathias en Véronique breekt een moeilijke strijd los.Trudy voelt zich uitgesloten door Mieke en Leen. De leden van FreEco tonen meer dan gewone interesse in de Van den Bossches. De politie klopt aan bij Louise en Cédric.

  • June gooit haar charmes in de strijd om een handlanger te strikken in haar strijd tegen Peter. Liesbeth besluit terug naar Reading te vertrekken, waar haar wereld verder op zijn kop wordt gezet. Rudi is Gunther dankbaar omdat hij wat werk van hem overneemt. Een confrontatie met Véronique moet hij echter zelf beslechten. Delphine staat op het punt om te breken.

  • Louise haalt zich de woede van FreEco op de hals. Trudy confronteert Bart met haar twijfels, wat zijn vertrek naar het congres er niet makkelijker op maakt. June gooit alles in de strijd om Stan voor haar kar te spannen. In Reading doen Liesbeth en Ben hun uiterste best om de plooien glad te strijken.

  • Bij Benny en Stefanie staan de zenuwen strak gespannen. In Reading drukt Ben ondertussen zijn bewondering voor Liesbeth uit. Rudi en Gunther onthullen het resultaat van hun harde werk aan elkaar.

  • Benny had zich de thuiskomst van Liesbeth anders voorgesteld en is niet erg blij met haar nieuwe look. Rudi vindt dat Zjef te veel tijd aan het lopen besteedt. Trudy en Stefanie hebben een goed gesprek met elkaar.

Personages

Extra