Familie

ma-vrij
19.55

Familie Nieuws

"Ik ben nogal stil van aard"

Mathias en Delphine krijgen bezoek van Bernard. Mathias ziet hem al volledig zitten als tussenpersoon voor hun bio bedrijf. Delphine zwijgt ondertussen in alle talen over haar eerdere ontmoetingen met Bernard.
767 keer bekeken
01:04

"Het is spannender voor geld!"

Zjef belandt in de Jan & Alleman aan een tafel waar stiekem voor geld wordt gepokerd. Na afloop van het spel wordt Zjef uitgenodigd om nog een keer met dit gezelschap af te spreken. Is Zjef een pokertalent in wording?
604 keer bekeken
01:03

"Ik vind dat er dik over"

Evy voelt zich niet goed bij Andreas' sensatiezucht en maakt duidelijk dat dit niet de manier is waarop ze wil werken. Evy en haar vrienden zijn niet akkoord met de manier waarop Andreas haar schrijfwerk herwerkt heeft.
1278 keer bekeken
01:04

"Aan de mama valt niets te verbeteren"

Stefanie heeft al goed geoefend voor haar auditie filmgrime bij de dames van de breiclub, Vandaag zoekt ze nieuwe proefpersonen binnen haar eigen familie. Benny geeft al meteen verstek, wordt Arno haar volgende 'slachtoffer'?
1299 keer bekeken
00:58

"Wie wordt het eerste slachtoffer?"

De vrouwen zetten de jarige Linda in de bloemetjes. Stefanie vertelt met trots dat ze is geslaagd voor haar examen filmgrime. Met de auditie in het vooruitzicht willen de andere dames niets liever dan voor proefkonijn spelen.
2184 keer bekeken
01:30

"Als ge dan uit dat ijsbad komt..."

Benny is zenuwachtig voor het bezoek aan het wellnesscentrum samen met Liesbeth. Zijn dochter Stefanie vindt er niets beter op dan haar papa eens goed te plagen.
6691 keer bekeken
01:45

Stefanie is geslaagd!

Stefanie was 's ochtends bloednerveus voor het praktisch examen van haar workshop filmgrime, maar ze komt thuis met zeer goed nieuws! Benny hongert zich uit om er goed uit te zien in de sauna. Hij kan zijn dieet echter niet langer verbergen voor zijn familie...
2043 keer bekeken
01:21

"Happy birthday, Linda!"

Linda is jarig en dat wordt gevierd door haar man Jan, hun zoon Guido en haar stiefdochter Mieke. Als verrassing bakt Guido pannenkoeken voor zijn moeder.
2168 keer bekeken
01:02

Pagina's

Volg vtm