Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

afl. 175

24/04/2015
Ten huize Pauwels-Coppens bereidt iedereen zich met de nodige stress voor op de komst van Delphine. Tijdens zijn proeven bij staatsveiligheid wordt Maarten geconfronteerd met zijn zwakke plek: Roos....
  • Ten huize Pauwels-Coppens bereidt iedereen zich met de nodige stress voor op de komst van Delphine. Tijdens zijn proeven bij staatsveiligheid wordt Maarten geconfronteerd met zijn zwakke plek: Roos. Liesbeth keert voor het weekend terug naar huis, maar Benny merkt op dat er iets aan de hand is.

  • Louise kan niet meer slapen sinds de terugkeer van Delphine. Bart, Trudy en Jelle proberen haar op te vrolijken. Benny blijft vermoeden dat Liesbeth iets voor hem verbergt. Liesbeth zelf wil zijn achterdocht wegwerken door een dagje samen door te brengen. De onderhandelingen tussen Fashion en Vero Bello gaan de goede kant op. Maarten krijgt een nieuwe uitdagende proef bij Staatsveiligheid.

  • Didier Spinel daagt Agnes uit. De familie Pauwels steunt haar bij de confrontatie. Marie-Rose stevent af op een depressie. Mathias besluit Linda om hulp te vragen. Het personeel van Fashion wil weten wat de overeenkomst met Vero Bello voor hen zal veranderen. Liesbeth neemt een meer zelfzekere houding aan tijdens de les. Maarten ondergaat een leugendetectortest.

  • Maarten ondergaat zware fysieke proeven bij Staatsveiligheid. Faroud laat Evy en Leen weten dat hij het goed doet. Liesbeth heeft twijfels bij de intenties van Ben en wil stoppen met de bijlessen. De haatcampagne van Didier bereikt de familie Pauwels.

  • Benny is zenuwachtig voor het bezoekje van Veronique. Anna vindt het schandalig dat Marie-Rose bij Peter woont, het komt tot een fikse discussie. Ook tussen Agnes en Didier lopen de gemoederen hoog op. Maarten krijgt een aartsmoeilijke test voorgeschoteld.

  • Maarten komt verslagen terug van zijn tests. Leen maakt zich ernstig zorgen over hem. Evy is dolgelukkig na een romantisch moment met Maarten. June is razend wanneer ze verneemt dat Rudi nu voor Fashion werkt. Ben nodigt Liesbeth uit voor een weekendje weg.

  • Peter ergert zich verschrikkelijk aan de voortdurende confrontatie met June. Delphine wordt het slachtoffer van verregaande pesterijen. Patrick looft een beloning uit voor wie de dader kent en ook Agnes is vastbesloten om de schuldige op te sporen. Liesbeth is in de wolken na haar weekend in Bath.

  • Thomas heeft een verrassing voor Stefanie. Maarten blijft ondanks alle tegenkanting bij de beslissing die hij heeft genomen. Peter wil zich verdiepen in de impact van kledij op de ecologische voetafdruk. Een onderzoek dat hij niet van achter zijn bureau bij Fashion voert. Liesbeth wil de Foodbar internationale allure geven.

Personages

Extra