Familie

ma-vrij
19.55

Familie Nieuws

"Koppigaard!"

Niko is nog steeds kwaad omdat er in het café gepokerd wordt voor geld. Hij wil Jan niet helpen en weigert zelfs de tafel van Zjef en diens pokervrienden nog langer te bedienen.
515 keer bekeken
01:04

Veronique zoekt steun bij Rudi

Rudi maakt zich zorgen over Veronique nu hij heeft ontdekt dat ze plannen heeft om een eigen bedrijf op te richten. Veronique wil Rudi duidelijk maken waarom Vero Bello zo belangrijk is voor haar.
553 keer bekeken
01:46

"Dat iedereen mij gerust laat!"

Nathalie ziet nog altijd erg af van de dood van Dirk en wil met niemand praten. Justin probeert er zo veel mogelijk te zijn voor zijn moeder, maar dit heeft jammer genoeg het omgekeerde effect.
1132 keer bekeken
01:01

"Ze vertrouwen mij niet"

Marie-Rose is een dure halsketting kwijt. Rita vreest dat Marie-Rose haar verdenkt van diefstal en zit in de put. Ze gelooft dat niemand van de familie haar nog vertrouwt.
886 keer bekeken
00:51

Alles onder controle?

Delphine biedt Mathias haar excuses aan voor de uitval in het café van Jan. Delphine beweert dat ze af en toe eens een zwak moment heeft, maar dat ze haar medicatie nog steeds neemt.
1536 keer bekeken
01:28

"Typisch Veronique"

De vegetarische gerechten van de vier vrienden hebben al een mooi resultaat opgeleverd, de vraag is nu wat ze vandaag zullen eten. Zjef merkt op dat zelfs op paasmaandag de Foodbar geopend is.
2391 keer bekeken
01:35

"Mam, please"

Wanneer Justin thuiskomt, treft hij zijn mama in de zetel aan. Nathalie heeft geen zin om iets te eten en wil liefst onmiddellijk naar bed. Justin is bezorgd en probeert haar toch nog te overtuigen...
1624 keer bekeken
00:53

De wraak van Delphine

Delphine is erg prikkelbaar door de dreigementen van Bernard. Wanneer ze zich volledig in het nauw gedreven voelt, dreigt de situatie helemaal uit de hand te lopen...
3395 keer bekeken
00:20

Pagina's

Volg vtm