Familie

ma-vrij
19.55

Familie Nieuws

"Ik vind dat er dik over"

Evy voelt zich niet goed bij Andreas' sensatiezucht en maakt duidelijk dat dit niet de manier is waarop ze wil werken. Evy en haar vrienden zijn niet akkoord met de manier waarop Andreas haar schrijfwerk herwerkt heeft.
1072 keer bekeken
01:04

"Aan de mama valt niets te verbeteren"

Stefanie heeft al goed geoefend voor haar auditie filmgrime bij de dames van de breiclub, Vandaag zoekt ze nieuwe proefpersonen binnen haar eigen familie. Benny geeft al meteen verstek, wordt Arno haar volgende 'slachtoffer'?
1066 keer bekeken
00:58

"Wie wordt het eerste slachtoffer?"

De vrouwen zetten de jarige Linda in de bloemetjes. Stefanie vertelt met trots dat ze is geslaagd voor haar examen filmgrime. Met de auditie in het vooruitzicht willen de andere dames niets liever dan voor proefkonijn spelen.
2048 keer bekeken
01:30

"Als ge dan uit dat ijsbad komt..."

Benny is zenuwachtig voor het bezoek aan het wellnesscentrum samen met Liesbeth. Zijn dochter Stefanie vindt er niets beter op dan haar papa eens goed te plagen.
6445 keer bekeken
01:45

Stefanie is geslaagd!

Stefanie was 's ochtends bloednerveus voor het praktisch examen van haar workshop filmgrime, maar ze komt thuis met zeer goed nieuws! Benny hongert zich uit om er goed uit te zien in de sauna. Hij kan zijn dieet echter niet langer verbergen voor zijn familie...
1967 keer bekeken
01:21

"Happy birthday, Linda!"

Linda is jarig en dat wordt gevierd door haar man Jan, hun zoon Guido en haar stiefdochter Mieke. Als verrassing bakt Guido pannenkoeken voor zijn moeder.
2041 keer bekeken
01:02

"Ik ga u missen schat!"

Pierrot neemt afscheid van Rita, Nathalie, Gail en Justin en is klaar om terug naar het buitenland te vertrekken. Het afscheid van zijn moeder is hartelijk en Rita maakt zelfs plannen om zelf een keer naar Honduras te gaan.
3221 keer bekeken
01:15

Het nieuwe plan van Delphine!

Delphine brengt zelf verwondingen aan en verscheurt haar kledij. Ze doet alsof ze is aangereden door een auto en laat Bart een nummerplaat natrekken. Wie wil ze hiermee in de val lokken?
5984 keer bekeken
00:47

Pagina's

Volg vtm