Louise Van den Bossche

Sarah-Lynn Clerckx speelt Louise Van den Bossche

Louise is de dochter van Peter Van den Bossche en Trudy Tack. Ze is opgegroeid in luxe maar beseft niettemin dat er een keerzijde is aan de medaille. Daar zijn verschillende redenen voor. Op jonge leeftijd heeft ze gezien hoe haar mama verslaafd was aan drugs. Dat Louise een juffertje is met een sterk karakter en een grote overlevingsdrang heeft ze toen bewezen. Ze heeft een grote overlevingsdrang, geeft nooit op en weet een situatie juist in te schatten.

Ze mag dan enig kind zijn, ze is nooit alleen opgevoed en heeft dus geleerd dat aandacht en speelgoed moeten gedeeld worden. Wanneer Trudy jaren na de breuk met Peter gaat samenwonen met Bart heeft Louise daar geen problemen mee en heeft ondertussen een goede band met zowel Bart als Jelle en nu ook met Hanne. Doordat ze begint te puberen, dreigt de band met Jelle minder sterk te worden omdat hij in haar ogen nog de kleine jongen is.

Als puber aarzelt ze niet om mensen tegen elkaar uit te spelen. Zij is zeker niet slecht en ziet ook snel in dat ze fout is. Dit is een periode waar ze met vallen en opstaan doorheen moet op weg naar de volwassenheid.

Louise heeft een vriendje, Dave. Hij is drie jaar ouder dan haar en dat is op die leeftijd niet weinig. Maar ze is niet écht verliefd en de benadering is eerder occasioneel.