Het Familie-moordspel

June Van Damme, de meest gehate vrouw uit de hele Familie-geschiedenis, is dood. Één kogel maakte een einde aan jaren sabotage, terreur en moordpogingen. Maar wie loste het schot? Wie ging door het lint?

De psychopathische trekjes van June maakte haar tot vijand nummer 1. En het ging van kwaad naar erger toen Peter Van den Bossche haar aan de deur had gezet. Haar wraak tegenover de hele familie ging diep. Niemand bleef gespaard. Maar wie van haar tegenstanders kon het niet langer aan en haalde de trekker over?

Via de VTM-app kan je meespelen met het Familie-moordspel. Hier verzamel je tips en antwoorden op allerlei vragen over de moord op June. Wie weet achterhaal jij wel als allereerste wie de trekker heeft overgehaald!

Doe mee met de dag- en weekvragen en maak kans op één van de fantastische prijzen!

Download gratis de VTM-app via de App Store en via Google Play.

Heb je nog vragen over de app? Neem dan eerst even een kijkje op de FAQ-pagina.

Elke week maak je kans op een andere prijs!

30/09 - 07/10: een reischeque van €2000

07/10 - 14/10: een tablet

14/10 - 21/10: een flatscreen

21/10 - 28/10: een laptop

28/10 – 04/11: een Meet & Greet met Clouseau

4/11 – 11/11: één jaar gratis naar de film

11/11 – 18/11: één dag achter de schermen van Familie

Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden. 

Een klein voorsmaakje van extra video's met hints die je kan terugvinden in de app: 

Hou zeker ook je ogen en oren de komende weken wagenwijd open want er zullen op onverwachte plaatsen in het straatbeeld clues opduiken die je verder kunnen helpen met het moordonderzoek!

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

  • Véronique en Mathias krijgen 's nachts bezoek van Lars. Niko moet Zjef beloven om beter voor zichzelf te zorgen. De vraag van Alfons eist enorm veel energie op van Benny. Hij verbergt zijn frustraties echter angstvallig voor zijn vader. Mieke voelt zich gepasseerd door Wim en Lieselotje. Viv ontdekt een geheim van Alfons.

  • Peter wordt onderweg naar Isabelle Gallo overvallen. De gemaskerde man vlucht weg. Bart komt voor een verscheurende keuze te staan. Viv probeert Jan te troosten, maar ze moet lijdzaam toekijken hoe Linda altijd tussen hen komt te staan. Mieke heeft het moeilijk met Wim en het stiefmoederschap. Lars raadt haar aan om hun relatie wat nieuw vuur in te blazen. Zjef is doodmoe na een weekend samen met Niko, die nog steeds aan slapeloosheid lijdt.

  • Bart is erg ongerust over Trudy en de kinderen. Vooral wanneer hij een sms van Isabelle Gallo ontvangt. Mathias is in paniek wanneer hij plots een telefoontje krijgt van de hoofdfinancierder. Lars ontmoet Wim en polst bij Véronique naar hoe ze zich voelt. Zjef en Emma zoeken een oplossing voor Niko's slaapprobleem.

  • Bart, Faroud en Brinck houden gespannen hun adem in wanneer ze door Isabelle naar een autokerkhof worden gestuurd. Mathias en Véronique staan voor een dilemma. Emma zoekt verwoed naar opvang voor Mila, nu de crèche nog steeds gesloten is. Stan biedt zich aan als babysit-voor-één-dag.

  • Niko heeft al alles geprobeerd, maar hij blijft last hebben van slaapproblemen. Hij vraagt Leen om hem zware slaappillen voor te schrijven. Stan past vandaag op Mila en neemt haar mee naar Fashion om de server te herstellen. Viv wil Alfons en Benny met elkaar verzoenen. Simon verrast iedereen met zijn nieuwe job.

  • Jan koopt bloemen voor Viv, maar hij werkt zichzelf daarmee in de nesten. Véronique en Lars stuiten op een onaangename verrassing. Tussen Mieke en Wim zit er een haar in de boter. Niko krijgt slaappillen. Zjef maakt zich zorgen en die blijken niet helemaal onterecht.

  • Niko blijft last ondervinden van zijn slaapgebrek. Hij worstelt zelfs met hallucinaties. Véronique en Lars zijn verbaasd wanneer blijkt dat Ninehouse dankzij Simon een nieuw contract zal onderhandelen met Fashion. Heeft hij dan toch geen kwade bedoelingen? Wim eist dat Mieke Niko niet meer ziet.

  • Mieke eist meer vrijheid in haar relatie met Wim. Hij verrast haar met een voorstel. Niko is toevallig getuige van een slaande ruzie bij de overburen. Peter wil weten wat Simon van plan is. Simon zelf reageert boos wanneer hij merkt dat Jan hem uitvraagt. Zjef en Emma plannen een verjaardagsfeest voor Trudy.

Extra