De nieuwe app: Familie Inbox!

FAMILIE INBOX: UNIEK IN BELGIË!

Na het interactieve Moordspel, pakt Familie opnieuw uit met een leuke nieuwigheid: de Familie Inbox. Benieuwd? Update snel je VTM-app!

Krijg vanaf nu persoonlijke berichtjes op je smartphone van je favoriete Familie-personage. Soms over zaken die je op het scherm zag, soms over heel andere dingen. En schrik niet als ze jou plots om persoonlijk advies vragen.

Je kan telkens één personage volgen. Wil je eens veranderen? Dat kan makkelijk. Maar het leukste is als je met enkele vrienden elk iemand volgt en nadien alles bespreekt!

 

Download of update hier de app. 

Heb je nog vragen? Neem zeker een kijkje naar onze FAQ!

Je kan tot het einde van het jaar meespelen met Familie Inbox. 

 

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

  • Mieke bezorgt Niko de echtscheidingspapieren. Ze lijkt dus helemaal niet onder de indruk van de aantrekkingskracht tussen Evy en Niko. Stan daarentegen is jaloers en vraagt Evy of ze gevoelens heeft voor Niko. Simon wil een groot familiefeest organiseren, maar Peter blijkt hem voor te zijn. Mieke is het beu om te moeten schipperen tussen Leen en Trudy. Benny zit in zak en as.

  • Linda krijgt het niet over haar hart om Viv de waarheid over George te vertellen. Jan praat echter zijn mond voorbij. Trudy wil iedereen het huis uit voor een gezellige avond, maar dat is buiten Leen gerekend. Mathias heeft de middelen om de aandelen van Lars over te kopen bijna bij elkaar. Benny is nog steeds niet komen opdagen bij Fashion. Jelle denkt opnieuw zijn papa gezien te hebben.

  • Faroud vermoedt dat Trudy, Hanne en Jelle in gevaar zijn. George chanteert Jan en dwingt hem te liegen tegen Viv. Ook Linda heeft een eitje te pellen met Jan. Wim gedraagt zich voorzichtig en terughoudend. Evy overtuigt Niko om de echtscheidingspapieren niet te ondertekenen. Benny zit nog steeds in de put.

  • Brinck wil dat Faroud de bescherming van Trudy en Jelle op zich neemt. Mathias heeft met Deflandre een geldschieter gevonden om Lars uit te kopen. Véronique twijfelt. Jan wil bewijzen dat hij een goede huisvader is en nodigt de kinderen en kleinkinderen uit om te komen eten. Mieke brengt Wim mee, tot ongenoegen van Niko. De confrontatie blijft niet zonder gevolgen.

  • Benny bereikt zijn dieptepunt en hij lucht zijn hart bij Patrick. Véronique raakt tijdens de voorbereidingen van de fotoshoot - tot grote verbazing van Mathias - overtuigd dat Lars beter nog even CEO blijft. Na het fiasco van Jan nodigt Linda Viv en George uit. Trudy vraagt Faroud om Jelle te overtuigen een afspraak te maken bij de psycholoog.

  • Patrick probeert Benny te overtuigen om opnieuw te gaan werken. Hij beseft dat hij niet kan blijven treuren. De friends organiseren een verrassingsetentje om Zjef en Rudi te verwelkomen. De avond verloopt echter helemaal anders dan gepland. Faroud jaagt Jelle de stuipen op het lijf. Linda krijgt 's nachts een verontrustend telefoontje van Viv.

  • Viv krijgt een opdoffer te verwerken, maar vindt troost bij Jan en Linda. Faroud biedt zijn excuses aan bij Jelle en vraagt om te zwijgen tegen zijn moeder. Hij beseft dat het gevaar te groot wordt en onderneemt actie. Niko is bang om de gevangenis in te vliegen en praat met zijn advocaat.

Extra