David Cantens in 'Familie'

06/12/2009 - 00:00

Terwijl zijn vader Jan en zijn jongere broer Maarten alles op alles zetten om hun professionele droom te realiseren door de horecazaak van Dimi over te nemen, mist Bart elke vorm van ambitie sinds hij in de cel zat op verdenking van bedrijfsspionage.

Brenda haalt dan ook opgelucht adem wanneer haar man na weken van thuis rondlummelen bereid is om terug aan de slag te gaan bij Van den Bossche Electronics en ze hoopt dat hij snel terug de oude –carrièreman- wordt. Maar Bart bedenkt zich aan de deur van het bedrijf en hij brengt de dag door op café in het gezelschap van Filip, een vrolijke oplichter die hij in de gevangenis ontmoet heeft en die zot is van zeilboten. Filip zit nooit om een grap of woorden verlegen. Hij heeft dan ook geen moeite om Bart het hoofd op hol te brengen en zo zijn huishouden op stelten te zetten.

De rol van Filip wordt vertolkt door David Cantens. De acteur is actief bij diverse theatergezelschappen en de televisiekenners kennen hem van gastrollen in o.a. 'Zone Stad' en 'Aspe'.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Personages

Extra