Video: Achter de schermen van "Familie": Deel 1
Achter de schermen van "Familie": Deel 1
Uw video is aan het laden...

Achter de schermen van "Familie": Deel 1

26/12/2016 - 15:20 1 keer bekeken

Feestdagen? Dat staat gelijk aan cadeautjes! En dus geven wij jullie deze week een exclusieve kijk achter de schermen van "Familie". In deze aflevering vertelt Zjef jullie alles over screenwriting en callsheets, moeilijke Engelse termen die ervoor zorgen dat de acteurs op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste dingen kunnen zeggen.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Familie programma info

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Ontdek de webshop van VDB Fashion

Rudi en Hanne hebben een selectie gemaakt van hun favoriete looks en die kan je nu zelf thuis bestellen via de gloednieuwe webshop van VDB Fashion.

Klik hier en neem een kijkje op www.vdbfashion.be.

Personages

Extra