Bekijk volledige afleveringen

afl. 10

4/09/2015
Rudi heeft een plan om Gunther uit te schakelen. De vraag is echter of Hanne hem hierin zal volgen. Stefanie schaamt zich na de avond die ze met Peter heeft doorgebracht....

Nieuwe fragmenten

De Zaak Bart

  • Rudi heeft een plan om Gunther uit te schakelen. De vraag is echter of Hanne hem hierin zal volgen. Stefanie schaamt zich na de avond die ze met Peter heeft doorgebracht. Ondertussen wordt er nog steeds hevig geroddeld over de twee. Peter bespreekt met Mathias het voorstel om zijn aandelen over te kopen.

  • Rudi besluit zijn plannen over een andere boeg te gooien en verspreidt enkele roddels over Gunther. June doet Mathias een voorstel. Hij wil zich niet langer verstoppen en komt voor het eerst sinds lange tijd weer in de Jan & Alleman. Trudy vraagt Mieke om met Louise te praten. Jan zit in de put omwille van de ellende die zijn dochter Leen moet doorstaan.

  • Simon neemt geen blad voor de mond ten opzichte van Peter en Stefanie. Evy helpt Leen om een Skype-gesprek met Faroud te organiseren. Trudy vindt dat Mathias regelingen moet treffen met Marie-Rose. Ook Véronique mengt zich in het gesprek.

  • Evy stoort zich aan het gedrag van Peter en zet hem op zijn plaats. Jan heeft het moeilijk. Hij ziet zijn kinderen en kleinkinderen amper en verlangt naar betere tijden. Ondertussen doet Linda haar uiterste best om er te zijn voor Leen, die het nog steeds bijzonder moeilijk heeft. Louise blijft zich afzetten tegen Mathias.

  • De Friends vinden dat Rudi de situatie met Gunther achterbaks heeft aangepakt. Hijzelf wil het bijleggen. Leen is ontmoedigd na het gesprek met Peter Brinck. 's Avonds wordt ze bevangen door een angstgevoel. Jenny vindt dat Mathias een eigen appartement moet zoeken.

  • Rudi krijgt te horen dat Hanne zich officieel kandidaat stelt voor de functie van hoofdontwerper. Evy zadelt hem op met het werk van Gunther. Mieke en Leen vinden dat Linda zich de laatste tijd iets te veel opdringt. Zjef vindt dat Stefanie zich gedraagt als een echte verleidster. Zij is hier het hart van in. Véronique heeft een openhartig gesprek met Mathias.

  • Leen eist garanties van Pieter. Ze heeft het bijzonder moeilijk om de moed er in te houden, maar kan rekenen op de steun van Simon en Evy. Jan en Linda krijgen bezoek van Emma, die wat spullen van Guido komt ophalen. Jan vreest dat Linda het gemis van Guido te veel op haar kleinkind zal projecteren.

Personages

Extra