Video: Xenia deelt de lakens met Staf Coppens
Xenia deelt de lakens met Staf Coppens
Uw video is aan het laden...

Xenia deelt de lakens met Staf Coppens

16/02/2011 - 15:39 1 keer bekeken

Johan Terryn smeedt samen met de 24-jarige Xenia uit Welle wilde plannen om haar mama Marijke en stiefpapa Eddy te laten geloven dat ze sinds kort de lakens deelt met de bekende presentator Staf Coppens.

De ouders, die net als Xenia op het ministerie van Defensie werken, weten niet waaraan ze zich mogen verwachten wanneer ze opgepikt worden door de taxi. Marijke is sinds jaar en dag de vertrouwenspersoon van haar dochter en ze snapt dan ook niet dat Xenia iets voor haar zou verzwijgen. Gelukkig is er champagne in de taxi aanwezig om de zenuwen een beetje te doen smelten.

Bij het betreden van de loft zijn Marijke en Eddy meteen onder de indruk van de weelde waarin hun dochter is terecht gekomen. Als ze even later ook kennis maken met Staf, is de verrassing compleet. Onder impuls van Johan Terryn doet Staf zich voor als een verwaande bekende Vlaming die boven zijn stand leeft en graag opschept met zijn rijkdom. Al snel wordt duidelijk dat de sympathieke presentator een gat in zijn hand heeft.

Ook de oma van Staf speelt een opmerkelijke rol. De dame laat een verwarde indruk na en wil koste wat het kost een duikje nemen in het zwembad. Wanneer ze even later haar gymnastiekoefeningen doet, deinzen Marijke en Eddy er niet voor terug om met haar mee te doen. Staf blijft intussen opscheppen over de zogenaamde wijngaard in Frankrijk die hij zou willen kopen… tot Johan Terryn opduikt in de loft en er zich een discussie over geld afspeelt. Wanneer bovendien ook nog eens de eigenaars van de loft hun opwachting maken, slaat de twijfel bij het ouderpaar toe en vragen ze zich af of Staf wel de ideale partner is voor hun hartendief Xenia…

Ontdek meer over Een Ster in de Familie

Nieuwe fragmenten