Video: Nieuw bij vtm: 'De Perfecte Date'
Nieuw bij vtm: 'De Perfecte Date'
Uw video is aan het laden...

Nieuw bij vtm: 'De Perfecte Date'

27/01/2012 - 15:41 1 keer bekeken

Sara is 34 en woont samen met haar zoontje Wout in Oost-Vlaanderen. Een jaar geleden verloor ze haar echtgenoot. Sara was lange tijd ontroostbaar, maar wil vandaag de draad van haar leven terug oppikken. Ze wil nieuwe mensen leren kennen en maakt in 'De Perfecte Date' kennis met drie charmante vrijgezellen.

Een eerste date brengt Sara naar Waregem. Daar heeft ze een afspraak met Stijn, een 34-jarige handelsreiziger en bon vivant. Dat laatste zal Sara geweten hebben want Stijn laat niets aan het toeval over om zijn blind date te imponeren. Hij laat haar genieten van zijn kookkunsten en neemt haar vervolgens in stijl mee naar een exclusief evenement.

De 38-jarige Lieven uit het Aalsterse kiest voor een andere aanpak. Als carnavalist en imitator hoopt hij zijn date te kunnen charmeren met gevoel voor humor. Lieven draagt plezier maken hoog in het vaandel, een eigenschap die Sara wel weet te appreciëren. Na het diner trakteert hij haar op enkele ‘typetjes’. Vervolgens zakt het duo af naar de kerstmarkt van Aalst, waar de sfeer er behoorlijk inzit.

Carl (34) uit Wondelgem leeft voor voetbalclub AA Gent en is net zoals Sara erg sportief. Hij houdt ook van een snuifje cultuur en die passie wil hij delen met zijn date. Hij leidt haar rond in het Gentse NTG en neemt haar mee voor een romantisch ritje op het grootste mobiele reuzenrad van Europa.

Of één van deze dates effectief ‘De Perfecte Date’ is, is nog maar de vraag… Bij wie belt Sara aan voor een tweede afspraakje en wie krijgt het bezoek van de pizzaman?


'De Perfecte Date, maandag 30 januari om 20.45

Ontdek meer over De Perfecte Date

Nieuwe fragmenten