'De Vrijdagshow' tussen de sterren...

14/02/2011 - 15:10

Op de vooravond van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren staat de Vrijdagshow helemaal in het teken van deze hoogmis van de Vlaamse televisiewereld. Volledig live brengen de presentatoren van dienst, Bram Van Deputte en An Lemmens, in de Dagshow op vrijdag 25 februari 2011 vanaf 19.35 uur vanuit de Ethias Arena in Hasselt verslag uit over wat er voor én achter de schermen van dit prestigieuze evenement gebeurt.

Terwijl de hoge gasten, de genomineerden en de genodigden aanschuiven aan het walking dinner dat aan de feestelijke televisie-avond voorafgaat, zitten An Lemmens en Bram Van Deputte midden het feestgedruis in hun mobiele studio om verslag uit te brengen van al het nieuws over beroemde mensen. Uiteraard hebben ze speciale aandacht voor de genomineerden van de Televisie Sterren. Met deze verplaatsing op locatie wil de Vrijdagshow haar link met de hete actualiteit van het talent in Vlaanderen in de verf zetten.
Na het Gala van de Gouden Schoen is dit de tweede keer dat de Dagshow de vertrouwde studio verlaat en haar uitzending verzorgt van op een belangrijk tv-evenement.

Ontdek meer over Archief