Video: Nieuwe chefs voor beide brigades
Nieuwe chefs voor beide brigades
Uw video is aan het laden...

Nieuwe chefs voor beide brigades

18/04/2011 - 11:52 1 keer bekeken

Nicolas is van slag na zijn afgang van afgelopen week. Die mislukte service is Peter Goossens uiteraard niet ontgaan en hij besluit een nieuwe chef aan te stellen voor de blauwe brigade. En omdat er met gelijke wapens moet gestreden worden, krijgt ook de rode brigade een nieuwe chef. Het jonge geweld Glenn en Alexander mag zich bewijzen.

Maar veel tijd om de ‘chef-wissel’ te verwerken is er niet. Peter heeft meteen een uitdaging klaar voor de nieuwbakken chefs. Zij moeten zich bewijzen met desserts. Beide brigades moeten een biscuit omtoveren tot een prachtige bankettaart. En dat zonder receptenboek! Vooral de blauwe brigade neemt deze test ernstig. Nicolas ziet hierin zijn kans om zich opnieuw te bewijzen: hij schitterde al vaker als patissier. De beste brigade wordt getrakteerd op een welverdiend uitstapje, de verliezende brigade krijgt opnieuw een lastige taak. En die kunnen ze deze keer maar beter ernstig nemen.

De volgende dag worden de 2 nieuwe chefs verder getest. Zij moeten voor het eerst hun brigade leiden tijdens een service. De blauwe brigade moet bovendien presteren met een mannetje minder. Extra druk dus! En Peter Goossens heeft voor beide brigades nog een verrassing in petto tijdens de bereiding van de desserts.

Ontdek meer over De Keuken van de Meester

Nieuwe fragmenten

Kandidaten