De Grote Sprong

De Grote Sprong

Meer over De Grote Sprong 82 artikels

Ian en Tanja strijden om eeuwige roem

De twee finalisten zijn bekend! Ian Thomas en Tanja Dexters mogen elk nog een sprong wagen om de kijker te overtuigen dat zij de enige echte verdiende winnaar zijn. Ian doet dezelfde sprong die hij samen met Sean uitvoerde, maar deze keer nog beter. Tanja gaat voor een iets moeilijkere sprong en krijgt alvast het voordeel van de twijfel van de jury. Maar wat beslist de kijker? Wie wordt de ultieme winnaar van De Grote Sprong?
18470 keer bekeken
05:52

Kevin doet een gooi naar de finale

Een echte sportman gaat steeds voor de overwinning en dat is precies wat Kevin hier doet. Hij geeft zichzelf helemaal en probeert een moeilijke sprong: een anderhalve achterwaartse salto, vertrekkende vanuit handenstand. Benieuwd of dit voldoet om de finale te halen!
5533 keer bekeken
03:50

Tanja is niet klein te krijgen

Tanja is de enige overgebleven vrouw en dat kan je al een overwinning op zich noemen. Maar Tanja kennende neemt zij hier natuurlijk geen genoegen mee. Nog steeds bont en blauw gaat ze tot het uiterste. Haar landing is niet perfect, maar toch voert ze een zeer mooie sprong uit.
11876 keer bekeken
04:12

Ian laat opnieuw wat harten sneller slaan

Ian liet al zien dat hij niet snel bang is en staat opnieuw vol zelfvertrouwen op 10 meter hoogte. Hij doet een gestrekte achterwaartse salto en voert deze perfect uit. Al telt het niet meer, de jury geeft hem toch een zeer hoge score. Afwachten nu of de kijker thuis even veel genoten heeft van Ian's sprong!
9599 keer bekeken
03:48

Tanja Dexters wint 'De Grote Sprong'!

Na een zinderende finale waarin alle sprongen op zeer hoog niveau uitgevoerd werden, kwam Tanja Dexters als winnares uit de bus. In de laatste fase van de finale won zij van Ian Thomas en mag de officiële 'De Grote Sprong'-medaille om de nek hangen, een heel dikke proficiat! 

Ook een dikke proficiat aan alle andere finalisten natuurlijk!

Maakt Sean het ook solo waar?

Sean heeft samen met zijn maatje Ian de tweede ronde bereikt. Aan hem nu om de klus ook alleen te klaren. Hij lost echter de hoge verwachtingen niet in en gaat voor een relatief makkelijke sprong vanop 7,5 meter. De jury geeft hem niet zo'n hoge score, maar aangezien de kijker vanaf nu beslist, blijven zijn kansen om de finale te halen nog steeds hoog!
4545 keer bekeken
04:09

Twee speelvogels samen het water in

Kevin en Tanja hebben tijdens de training vooral veel pret gehad samen. Wanneer het om de knikkers gaat, zijn ze echter bloedserieus. Onder leiding van Tanja voeren ze een mooie achterwaartse valsalto uit, al doet Tanja het ietsje beter dan Kevin. Toch krijgen ze beiden een zeer hoge score van de jury.
8872 keer bekeken
04:56

Rock 'n roll duo samen van de plank

Deze twee muzikanten hebben een natuurlijk gevoel voor ritme, wat hun duosprong alleen maar ten goede kan komen. Vanop tien meter voerden ze deze dan ook heel synchroon uit. De jury gaf Sean een iets hogere score, omdat er bij Ian een klein schoonheidsfoutje te bespeuren was.
5717 keer bekeken
04:47

Volg vtm