Danni Lowinski

Danni Lowinski

‘Danni Lowinski’ is een feel good-fictiereeks, vol speelse knipogen en een flinke dosis humor.

Nathalie Meskens speelt de titelrol van ex-kapster Danni Lowinski, die enkele jaren geleden besloot haar leven over een andere boeg te gooien door rechten te gaan studeren en het tot advocate te schoppen. Alleen beantwoordt Danni allesbehalve aan het stereotiepe beeld van een advocate. Door haar nogal ordinaire looks en brutale mond, geraakt ze dan ook niet aan de bak bij de gereputeerde advocatenkantoren.

Vastberaden de zwakkeren in onze maatschappij bij te staan en zelf ook hogerop te klimmen, besluit Danni haar eigen kantoortje te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk. Danni wil mensen helpen die zich anders geen advocaat kunnen veroorloven, en dit aan de democratische prijs van 1 euro per minuut. Haar kantoor bestaat enkel uit een tafeltje met een klok en haar idee van juridische bijstand is eerder apart.

Meer over Danni Lowinski 84 artikels

Er worden schoten gelost in het winkelcentrum

Terwijl Niels oefent voor zijn examen, loopt de situatie plots uit de hand.
4169 keer bekeken
03:13

Stanny, de neef van Danni

Danni wordt in het shoppingcenter opgezocht door haar neef Stanny die ze al elf jaar niet meer gezien heeft. Sinds hij weg is bij het Belgisch leger kan hij niet meer slapen, omdat hij getergd wordt door de gruwel die hij in Afghanistan heeft gezien.
2306 keer bekeken
02:33

Wat doet Olivier in een combi?

Sven en Olivier willen de held uithangen met één grote inzet: het hart van Danni voor eens en altijd veroveren.
2981 keer bekeken
01:30

Danni ergert zich dood aan het lawaai

Door de waterschade die het shoppingcenter heeft opgelopen, staat er een stelling op de plaats van Danni’s tafel. Er komt echter een winkelruimte vrij waar de advocate haar intrek kan nemen.
3180 keer bekeken
01:19

Tania is HIV-positief

Tania Bergmans blijkt HIV-positief na een bloedtransfusie die ze kreeg toegediend na een ongeval. Danni trekt op onderzoek uit.
2309 keer bekeken
02:51

"Metroseksualiteit is het codewoord!"

De flamboyante Christian wil maar 1 ding: paaldansen. Maar tot zijn frustratie wordt hij geweigerd op de cursus: de lesgeefster voelt zich niet op haar gemak onder zijn grote, vleeskeurende ogen.
1851 keer bekeken
00:53

Is Danni zwanger?

Danni gaat langs bij de apotheker voor de morning after-pil, maar dan blijkt dat ze haar portefeuille vergeten is. Dan moet 'Tato' er maar om gaan...
3970 keer bekeken
01:26

"Hier is uw abortuspil!"

Eens in het shoppingcenter aangekomen krijgt Danni de morning after-pil die haar vader gaan halen is. Maar natuurlijk laten de nieuwsgierige omstaanders dit niet onopgemerkt voorbijgaan.
2992 keer bekeken
01:24

Volg vtm