Video: Camping L'Oceano d'Or, Jard sur Mer
Camping L'Oceano d'Or, Jard sur Mer
Uw video is aan het laden...

Camping L'Oceano d'Or, Jard sur Mer

14/01/2012 - 14:37 1 keer bekeken

Deze week bezoekt Joyce de Vendée. Ze logeert er op camping l'Oceano d'Or. Deze ruime comfortabele camping beschikt over een mooi zwembadencomplex, enkele restaurants en allerlei animatiefaciliteiten voor de kinderen.

De streek herbergt prachtige zandstranden en talrijke pittoreske vissersdorpen. Wil je tot rust komen of ga je liever op een actieve manier de omgeving verkennen? Het kan hier allemaal, deze streek heeft echt voor ieder wat wils. 
Voor meer informatie over de Vendéestreek kan je een kijkje nemen op www.ville-jardsurmer.fr, www.vendee-tourisme.com.

Voor reizen in Frankrijk kan je terecht op  www.rendezvousenfrance.com.

Les Sables d'Olonnes
Joyce gaat het schilderachtig vissersdorp Les Sables d'Olonnes ontdekken. Ze ontmoet er François die er al jaren woont en haar meer vertelt over de geschiedenis van de stad en zijn vissers. Samen gaan ze aan boort van een Kifanlo, een authentieke vissersboot, die hen meeneemt op zee. Na hun tocht op zee sluiten Joyce en François de dag af in een plaatselijk visrestaurant waar ze genieten van al het lekkers dat de vissers dagelijks aan land brengen.

Op www.lessablesdolonne-tourisme.com en http://membres.multimania.fr/oceam/sommaire.htm leer je meer over het leven aan en op zee. Joyce was te gast in restaurant Le quai des Saveurs dat je kan bereiken op lequai.des.saveurs@orange.fr.

Paardrijden
De Vendée is een echte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en Joyce besluit al dat natuurschoon al paardrijdend te ontdekken. 

Neem een kijkje op www.cemottemartin.fr voor meer informatie. 

Kasteel
Vlakbij de camping vind je het prachtige kasteeldomein 'Les Château des Aventuriers'. Rond het kasteel is een avontuurlijke piratenroute aangelegd die ouders samen met hen kinderen kunnen volgen. Via verschillende spelletjes leren de kinderen meer over het spannende leven van piraten en zeerovers. 

Alles wat je wil weten vind je op www.chateau-aventuriers.com

 

Ontdek meer over Club Camping