Video: Camping Le Pommier, Villeneuve-de-Berg
Camping Le Pommier, Villeneuve-de-Berg
Uw video is aan het laden...

Camping Le Pommier, Villeneuve-de-Berg

06/12/2011 - 11:40 1 keer bekeken

Het campingavontuur van Joyce gaat van start in Frankrijk, meerbepaald in de Ardèche. Hier schijnt de zon maar liefst 250 dagen per jaar! Joyce logeert op de ontzettend ruime viersterrencamping Le Pommier. Domein Le Pommier ligt in een wat ruiger departement, vernoemd naar de rivier de Ardèche. Deze stroomt door een fascinerend bergachtig landschap, waaruit hier en daar de toppen van gedoofde vulkanen opsteken. De dorpjes schijnen er te slapen onder de zon. Het is een streek met veel mogelijkheden voor zowel de actieve als passieve vakantieganger.

Neem een kijkje op www.berg-coiron-tourisme.com voor nog meer informatie over de streek. Op www.atout-france.fr vind je alles wat je moet weten over reizen in Frankrijk.

La ferme aux crocodiles
Een populaire attractie in de streek is La ferme aux crocodiles. In deze serres van in totaal 8000m² zitten maar liefst 350 krokodillen. En behalve krokodillen, kan je er ook nog verschillende schildpadden en vogelsoorten ontdekken.
Via www.lafermeauxcrocodiles.com kom je nog meer te weten.

Les Grottes de Saint Marcel d'Ardèche
In de vallei van de Ardècherivier liggen heel wat grottenstelsels. Joyce koos voor een bezoekje aan Les Grottes de Saint Marcel d'Ardèche. Dit is één van de grootste en mooiste grotten van heel Europa.

Voor meer informatie kan je terecht op www.grottesaintmarcel.com.

Le Lutin Gourmand
Aurélie en Thijs zijn twee jonge Vlaamse twintigers die in de zomer het wisselvallige België inruilen voor de warme Ardèche. Sinds vorig jaar baten ze er het restaurant van televisiekok Piet Huysentruyt uit. Het koppel neemt Joyce mee naar een plaatselijke markt in het naburige Largentières en nodigen haar dan uit voor de lunch in hun restaurant.

Je kan Aurélie en Thijs bereiken op lellutingourmand@gmail.com.

Meer informatie over het charmante dorpje, Largentières: www.largentiere.net.

 

Le Pommier*****

Frankrijk/ Ardèche, Villeneuve-de-Berg

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Ontdek meer over Club Camping