Video: Camping La Torre del Sol, Mont Roig
Camping La Torre del Sol, Mont Roig
Uw video is aan het laden...

Camping La Torre del Sol, Mont Roig

29/12/2011 - 18:09 1 keer bekeken

Deze week is Joyce in Spanje! Ze logeert er op de familiecamping La Torre del Sol, die gelegen is aan een prachtig zandstrand. Tijd dus voor zon, zee en palmbomen!De ruige kust van de Costa Brava staat bekend als een van de mooiste kusten van Spanje. Het zuidelijke uiteinde van deze kustlijn bestaat uit zeer toeristische badplaatsen zoals Lloret de Mar, Calella en Blanes. Maar buiten die drukke toeristische trekpleisters biedt de Costa Brava ook heel wat rustige stranden en indrukwekkende natuur.

Meer informatie kan je vinden op www.mont-roig.cat

Barcelona
Wie Barcelona zegt, zegt Gaudi, wie Gaudi zegt, zegt la Sagrada Familia. Maar Joyce gooit het over een andere boeg en ontdekt de minder bekende plaatsjes van de stad. Dit doet ze met Nederlander Gerton die al jaren in de stad woont en ze werkelijk tot in de details kent. Ze wandelen langs pittoreske pleintjes en  vinden onbekende Gaudi-pareltjes.

Als je meer wil weten over de onbekende hoekjes van Barcelona, dan kan je terecht op www.orangemonkeytours.com

PortAventura
Niet ver van de camping vind je het attractiepark PortAventura. Dit park is gigantisch en heeft dan ook voor iedereen wat te bieden. Voor de allerkleinsten is er een leuke Sesamstraathoek, voor de tieners wisselt de ene stoere rollercoaster de andere af. 

Op www.portaventura.es kan je kijken wat er nog meer te beleven valt in het park. 

Ontdek meer over Club Camping