Video: Camping Due Laghi, Levico Terme
Camping Due Laghi, Levico Terme
Uw video is aan het laden...

Camping Due Laghi, Levico Terme

20/01/2012 - 14:59 1 keer bekeken

Camping Due laghi is een viersterrencamping in het noorden van Italië en is verkozen tot 'Campinglife camping van het jaar 2010'. Je bevindt je hier in een bosrijke omgeving die uitkijkt op de prachtige Dolomietentoppen. De ideale uitvalbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarboven kan je hier in de zomer genieten van temperaturen die rond de 28° schommelen met maar liefst gemiddeld 8 zonuren per dag. Dat klinkt als een ideale vakantiebestemming! 

Voor meer info over deze streek kan je terecht op volgende websites: www.comune.levico-terme.tn.it en www.valsugana.info. Meer informatie over reizen in Italië kan je vinden op: www.enit.it.

Terme di Vetriolo
Camping Due Laghi is gelegen in het kleine Italiaanse dorp Levico Terme. Dit dorp staat al sinds de 19de eeuw bekend als kuuroord. De thermen bevinden zich in een zeldzame achttiende eeuwse ville d'eau en zijn internationaal bekend om de therapeutische werking van het arseen- en ijzerhoudende water.

Voor meer informatie kan je terecht op hun website: www.termedilevico.it.

Mountainbiken
Het berglandschap nodigt uit om de fiets op te springen en dat doet Joyce met Nederlander Bert. Bert woont al enkele jaren in het Italiaanse Levico Terme en organiseert er mountainbiketochten. Hij is dus de ideale gids om Joyce de omgeving te laten zien. 

Voor meer informatie kan je terecht op www.trentinosport.nl.

Trento
Op een half uurtje rijden van de camping ligt de historische stad Trento. Joyce haar privé gidse Patrizia is een echte Italiaanse furie en woont in Trento. Ze ondekt samen met Joyce de stad en vertelt haar meer over de boeiende stadsgeschiedenis.Zo boeken ze samen het S.A.S.S, een archeologische ruimt onder de stad Trento.

Meer info over het S.A.S.S. vind je op www.trentinocultura.net/archeologia.asp

Voor meer algemene informatie over Trento kan je een kijkje nemen op hun websites: www.apt.trento.it en www.valledeilaghiturismo.it  

 

Ontdek meer over Club Camping