Video: Wie sturen Tanja en Hendrik naar huis?
Wie sturen Tanja en Hendrik naar huis?
Uw video is aan het laden...

Wie sturen Tanja en Hendrik naar huis?

30/09/2011 - 16:53 1 keer bekeken

Op maandag 3 oktober zetten Jerry, Tony, Tanja en Hendrik hun zoektocht naar de liefde verder. En Jeroen, die is nog steeds gelukkig met zijn kersverse boerinnetje Charlotte. Hij leert haar racen met de wagen, maar dat verloopt niet meteen vlot.

Tanja heeft andere zaken aan haar hoofd. Zij moet vandaag één van haar mannen naar huis sturen. Een moeilijke keuze voor de boerin, die het zowel met Miguël, Bram als Boris erg goed kan vinden.  Ook moeder Greta kijkt niet uit naar het vertrek van één van de jongemannen, maar toch zal Tanja een hartverscheurende keuze moeten maken.

Ook op de boerderij van Hendrik komt het keuzemoment dichterbij. Ana-Maria beseft dat het nu of nooit is en zet een charmeoffensief in. Ze neemt Hendrik even apart in de boomgaard om een serenade voor hem te zingen. Ondertussen moet er Donka iets van het hart.

Tony geniet van de aandacht van Daisy en Nadine. Beiden willen ze het hart van hun boer veroveren. Daisy probeert tot hem door te dringen maar Tony blijft een gesloten boek, hoe hard de vrouwen ook proberen om wat dieper in zijn ziel te kijken.

De dames van Jerry hebben een beetje hetzelfde probleem... Ook hij kan moeilijk praten over zijn gevoelens. Nele gooit het over een andere boeg, met succes. De volgende ochtend heeft Jerry immers een romantisch ontbijt in petto voor de dames.
Maandag 3 oktober om 20.45

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw