Boer zkt Vrouw

Howard Vanrooy

47 jaar, Merksplas (Antwerpen)

Als kleine jongen droomde Howard er al van om later paarden te beslaan. Nu maakt hij die droom elke dag waar en verovert hij als hoefsmid niet alleen België, maar ook Japan of Qatar. In 1999 kocht Howard een boerderij met het idee er paarden te stallen, te verzorgen en te laten revalideren. Of zoals hij het zelf zegt: een bed & breakfast voor paarden. Hoewel hij enkele jaren geleden scheidde van zijn vrouw, heeft Howard het geloof in de liefde nooit verloren. Hij houdt enorm van gezelligheid, verse bloemen in huis en romantisch kaarslicht. Ook voor een lekker etentje en een goed gesprek maakt Howard graag tijd. Hij schuwt geen emoties en praat graag openlijk over de liefde en het leven.

Howard hoopt via Boer zkt Vrouw een partner met diepgang, vrouwelijkheid en warmte te ontmoeten. Een vrouw met wie hij zijn leven en zijn thuis kan delen, en die openstaat voor een goed gesprek.

Ben jij een dame die Howard beter wil leren kennen? Stuur dan een persoonlijke brief met 2 recente foto’s naar Boer zkt Vrouw, Postbus 100, 1800 Vilvoorde. Bellen kan naar 0484/636009 of mailen via boerzktvrouw@vtm.be. Vermeld zeker de naam van de boer (Howard)!

Nieuws over Howard Vanrooy

De man van de bloemen

Howard doet er alles aan om het thuis gezellig te maken. Hij steekt kaarsen aan en heeft een passie voor bloemen.
3475 keer bekeken
01:13

Howard ondernam veel datepogingen

Howard is klaar voor de liefde van zijn leven. Sinds 2007 is hij tegen wil en dank vrijgezel.
3898 keer bekeken
01:43

Op zoek naar een paardrij-partner

De paarden van Howard krijgen de beste zorgen, want hij is ook een ervaren hoefsmid. Toch merkt hij dat er iemand ontbreekt in zijn leven.
3369 keer bekeken
01:17

Volg vtm