Video: Eerste keuzemoment voor Jerry en Tony
Eerste keuzemoment voor Jerry en Tony
Uw video is aan het laden...

Eerste keuzemoment voor Jerry en Tony

23/09/2011 - 14:56 1 keer bekeken

Op maandag 26 september trekt Dina Terago terug naar de boerderijen, want Jerry en Tony staat hun eerste keuzemoment te wachten.

Donka trekt op onderzoek uit in Hendriks kleerkast. Ze vindt de kledingstijl van de fruitboer maar niets en besluit hem mee te nemen naar een kledingzaak. Daar onderwerpt ze haar boer aan een restyling. Op de boerderij wachten Ann en Ana-Maria in spanning af hoe hun ‘nieuwe man’ zal thuiskomen.

Bij Jerry nadert de jaarmarkt zijn einde. Linda, Nele en Marieke hopen vurig dat hun boer met zijn stier Fameux in de prijzen zal vallen, want de dag nadien staat er hen minder fijn nieuws te wachten. Dan moet Jerry immers beslissen welke vrouw hij als eerste naar huis stuurt.

Daisy en Nadine proberen Tony’s hart te veroveren met hun culinaire kunsten. Zij vinden dat de boer wel eens wat anders mag eten dan boerenkost en dus staat er die avond pasta met scampi op het menu. En laat dat nu net twee dingen zijn waar Tony normaliter niet van houdt… Het is nog maar de vraag of dat de keuze van Tony zal beïnvloeden, want ook hij moet één van de vrouwen naar huis sturen.

Bij Tanja gaat het er rustig aan toe. Vooral wanneer Miguël zijn privémoment met Tanja heeft. Hij neemt hier ruim de tijd voor, terwijl Bram en Boris naarstig doorwerken. De ochtend van het keuzemoment beslist Boris om nog eens een babbeltje met Tanja te doen, want hij wil absoluut niet vertrekken.

Bij Jeroen gaat het leven op de boerderij terug zijn gewone gangetje. Met dit verschil dat er nu ook een vrouw op het erf loopt, in de vorm van zijn vriendin Charlotte. Hij toont haar hoe het leven op de boerderij er aan toe gaat en de twee leren mekaar steeds beter kennen.

Maandag 26 september om 20.45

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw