Aspe

Aspe

Volledige Afleveringen

afl.10
51:16
afl.9
52:16
afl.8
50:09
afl.7
47:31
Toon meer

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het nieuwe seizoen wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of
is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Meer over Aspe 124 artikels

"Waar is mijn dochter?"

Het team van Van In is diens dochter op het spoor en valt binnen tijdens het offermoment van de Orde. Kunnen ze Sarah nog op tijd redden uit de klauwen van het geheime genootschap?
1544 keer bekeken
04:25

Sarah is ontvoerd!

Inspecteur Van In hoorde via de telefoon hoe zijn dochter Sarah werd ontvoerd. Hij zet alles op alles om haar terug te vinden. De vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van het hele team worden zwaar op de proef gesteld, want iedereen moet tot het uiterste gaan.
843 keer bekeken
02:37

Is Eric Franckx een spion?

Voorlopig is er geen nieuws van Sarah of haar ontvoerders. Na een mislukte inval op het adres van het geheime genootschap zijn Hannelore en Van In helemaal radeloos. Hoe komt het dat het genootschap het speurdersteam iedere keer een stap voor is? Zit er een mol in het team?
770 keer bekeken
04:38

"Ik heb Karolien overgekocht"

Het team is nog steeds op zoek naar de moordenaar van Karolien Dergent. Eric ontdekt een belangrijke link tussen de vindplaats van Karolien en een getuige. Werd het jonge meisje slachtoffer van een uit de hand gelopen avontuurtje?
451 keer bekeken
05:20

Krijg jij niet genoeg van Aspe?

De laatste aflevering van het tiende en tevens laatste seizoen van de tv-serie Aspe zit erop. Inspecteur Van In (Herbert Flack) boog zich een laatste keer over de duistere misdaad die in Brugge schuilgaat. Het was een blij weerzien met Carine Neels (Maaike Cafmeyer), Guido Versavel (Lucas Van den Eynde) en Hannelore Martens (Francesca Vanthielen). We zagen ook inspecteurs Vereecke (Axel Daeseleire), Snels (Marc Lauwrys) en Franckx (Louis Talpe) de revue passeren.

Guido staat oog in oog met de duivel

Guido Versavel gedraagt zich vreemd sinds zijn terugkeer uit Afrika. Wat heeft hij te verbergen voor zijn politiepartner Van In? Guido wil toetreden tot een geheim broederschap en staat plots oog in oog met de duivel Baphomet.
976 keer bekeken
01:36

Het geheime onderzoek van Guido

Inspecteur Versavel reageert compleet overstuur wanneer in een kraakpand het lichaam wordt gevonden van Karolien Dergent, de 17-jarige dochter van een collega met wie hij heeft samengewerkt in Afrika. Hij kan niet langer verzwijgen dat hij al een hele tijd bezig was met het onderzoek naar de verdwijning van het meisje.
495 keer bekeken
02:13

"Mijn probleem met mannen"

De inspecteurs vermoeden dat het slachtoffer Karolien een link heeft met een andere verdwijningszaak en kloppen aan bij Pablo, een gerenommeerd tatoeëerder. Hij tipt Neels en Franckx over de mogelijke dader...
678 keer bekeken
02:03

Volg vtm