Video: Wie komt in aanmerking voor de vrijstelling voor nominatie?
Wie komt in aanmerking voor de vrijstelling voor nominatie?
Uw video is aan het laden...

Wie komt in aanmerking voor de vrijstelling voor nominatie?

13/10/2011 - 14:11 1 keer bekeken

In de 14de  aflevering van ‘Mijn Restaurant!’ gaan Viki Geunes en Yves Mattagne naar Ekeren en Dendermonde. In Ekeren hebben Amber en Elodie net beslist om vanaf nu à la carte te gaan in Alaise. Betekent dit dat de wachttijden oplopen? Vallen de gerechten in de smaak? Kunnen Amber en Elodie bewijzen dat ze het waard zijn om in aanmerking te komen voor de vrijstelling? Dendermonde is het laatste restaurant op het lijstje van sterrenchefs Viki Geunes en Yves Mattagne. Voor Steven en Sofie kan de vrijstelling van nominatie misschien wat druk van de ketel halen en opnieuw voor wat rust zorgen in hun relatie. Dit is voor Steven ook de kans om te tonen wat hij in zijn mars heeft. Hij wil indruk maken op de recensenten en brengt hen de voorgerechten, die hij zelf gemaakt heeft. Haalt Steven zijn slag thuis?

 Mijn Restaurant! is en blijft een keiharde afvalrace met maar één winnaar. Voor één duo kan die droom wel al wat dichterbij komen want er staat een vrijstelling van nominatie op het spel. De winnaar van die bescherming kan door de volgende recensenten niet genomineerd worden voor sluiting en blijft dus hoe dan ook open tot 15 november 2011.

Nadat Viki Geunes en Yves Mattagne alle restaurants bezocht en beoordeeld hebben, geven ze punten op keuken, bediening en sfeer. De twee beste restaurants worden genomineerd voor de vrijstelling. De kijker bepaalt door zijn stem uit te brengen welk restaurant al zeker open mag blijven tot en met 15 november 2011.

Ontdek meer over Mijn Restaurant!